Retail&Agrobusiness

Producătorul de confecţii Secuiana şi-a majorat vânzările cu 10% în primul trimestru

Producătorul de confecţii Secuiana şi-a majorat...

Autor: Laurentiu Cotu

23.04.2015, 00:06 199
Producătorul de confecţii Se­cuiana din Târgu-Secuiesc a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de 7,8 mil. lei (1,7 mil. euro), mai mult cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe baza comenzilor în creştere la export.
 
Compania estimează pentru acest an o cifră de afaceri de aproximativ 29 de milioane de lei (6,5 milioane de euro), în creştere cu 5% faţă de 2014.
 
„Creşterea afacerilor în primul trimestru a avut loc pe baza co­menzilor la export, care au fost peste aşteptările noastre. Vânzările pe piaţa internă au fost mai scăzute, însă sperăm într-o re­dre­sare a situaţiei începând din această lună“, a declarat pentru ZF Tran­sil­va­nia Dobra Laszlo, directorul general  al Secuiana.
 
Pentru piaţa externă Se­cuiana produce aproape în exclu­si­vi­tate în sistem lohn sau semi-lohn, prin­cipalii parteneri de afaceri fiind Bruno Saint Hillaire din Franţa, Alberto şi Carl Gross din Germania, IC Com­pany din Danemarca, Mise au Green din Franţa, Adamakos din Gre­cia sau Comeback Fashion din Olanda.
 
„Am câştigat un nou client, compania HILTL din Germania şi am demarat colaborarea cu o companie din Irlanda. Pentru trimestrele doi şi trei avem acoperită întreaga capa­citate de producţie“, a spus directorul ge­neral al Secuiana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO