Retail&Agrobusiness

Producătorul de hârtie Vrancart Adjud merge spre afaceri de 50 mil. €

Producătorul de hârtie Vrancart Adjud merge spre...

Autor: Laurentiu Cotu

21.04.2016, 00:05 1004
Producătorul de hârtie şi carton Vrancart Adjud (simbol bursier VNC), controlat de SIF Banat-Crişana (SIF 1), mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 220,4 mil. lei (peste 49 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul trecut, ca urmare a investiţiilor realizate. Compania a avut anul trecut afaceri totale de 209,8 mil. lei (47,3 mil. euro), în creştere cu 6% faţă de anul anterior.
 
„Vom continua anul acesta procesul de dezvoltare a com­paniei noastre prin realizarea unor investiţii care vor duce la eficientizarea şi creşterea capacităţii de producţie, pre­cum şi la diversificarea portofoliului existent. Realizarea acestor proiecte va presupune eforturi investiţionale semni­ficative, precum şi disturbări ale fluxului de producţie, însă ne aşteptăm ca în perioada 2017-2020 să înregistrăm o creştere semnifica­tivă a cifrei de afaceri şi a profitului esti­mat, datorită investiţiilor im­plementate“, a declarat pentru ZF Transilvania Ionel-Marian Ciu­cioi, director general al Vrancart.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO