Retail&Agrobusiness

Producătorul de îngheţată Ice Dyp Balas din judeţul Timiş, controlat de familia Balaş, deschide în aprilie o fabrică de 32 de milioane de lei: Vom produce 18.000 de cornete/oră

Antreprenori locali

Producătorul de îngheţată Ice Dyp Balas din judeţul...

Autor: Florentina Niţu

31.01.2020, 11:43 452

♦ Investiţia totală în fabrică este de 32,4 milioane de lei, din care 45% reprezintă fonduri europene ♦ Compania va crea minimum 50 de locuri noi de muncă pentru început.

Producătorul de îngheţată Ice Dyp Balas din judeţul Timiş, controlat de Vasile Balaş  şi Maria Balaş, demarează în luna aprilie activitatea în noua fabrică ridicată în localitatea Cărpiniş şi va angaja minimum 50 de persoane pentru început. Construcţia a pornit în 2019 şi a presupus o investiţie de 32,4 milioane de lei pentru  dublarea capacităţii de producţie, ajungând la 18.000 de cornete/oră.

„Finalizarea investiţiei de 32,4 milioane de lei se va face anul acesta, sperăm că până în aprilie. Noua secţie de producţie va avea dublul capacităţii de producţie a vechii fabrici, de 18.000 cornete/oră, iar pentru început vom angaja minimum 50 de persoane“, a spus Jana Adela Garovăţ, director adjunct al Ice Dyp Balas.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO