Retail&Agrobusiness

Producătorul de mezeluri Cris-Tim: putem face faţă oricăror cereri suplimentare venite de la clienţi

Producătorul de mezeluri Cris-Tim: putem face faţă...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

19.03.2020, 19:21 681

Radu Timiş jr., CEO al grupului Cris-Tim, producător de mezeluri, lactate, produse ready-meal şi vinuri, spune că în prima parte a lunii martie vâzările companiei au fost stabile, relativ apropiate faţă de anul trecut, însă în ultima săptămână vânzările au crescut cu două cifre (peste 10% n-red.), dată fiind conjunctura actuală si nevoia consumatorului de a mânca numai acasă. 

„Compania noastră este pregatită să facă faţă oricăror cereri suplimentare venite din parte clientilor noştri – clienţi de retail şi implicit consumatorul final. Sigur că da, a trebuit să suplimentăm personalul, să operam fabricile pe o durată mult mai mare timp, ceea ce implică şi costuri”, a spus Radu Timiş jr. pentru ZF. El a preluat funcţia de CEO la finalul anului trecut de la tatăl său.

Cris-Tim are două fabrici de mezeluri (la Filipeştii de Pădure şi la Măgureni, ambele în judeţul Prahova), două fabrici de ready meal (la Filipeştii de Pădure şi la Bucureşti) şi o unitate de procesare a laptelui, tot în judeţul Prahova. În total, grupul are peste 2.000 de angajaţi.

Compania a aplicat o serie de măsuri suplimentare şi a implementat recomandările Minsterului Sănătăţii pentru gestionarea riscului igienico-sanitar precum şi un set de măsuri suplimentare în materie de prevenire şi gestiune a urgenţei epidemiologice cu COVID-19. Printre măsurile luate de companie se numără monitorizarea zilnică a temperaturii personalului din fabrici şi depozite, montarea de dozatoare cu dezinfectanţi în toate punctele de lucru, reorganizarea programului de lucru a angajaţilor, dar şi impunerea menţinerii unei distanţe între persoane de cel puţin un metru prin distanţierea corespunzătoare a locurilor de muncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO