Retail&Agrobusiness

Producătorul de mezeluri Superstar Com din Rădăuţi vrea să ajungă la 33 de magazine

O mare parte din magazinele companiei din Rădăuţi sunt deschise în galeriile comerciale ale Kaufland, cel mai mare retailer din România.

O mare parte din magazinele companiei din Rădăuţi sunt deschise în galeriile comerciale ale Kaufland, cel mai mare retailer din România.

Autor: Roana Rotaru

21.04.2017, 00:05 1836

„Anul acesta deschidem minimum 10 unităţi noi.“

Producătorul de preparate din carne Superstar Com din Rădăuţi, judeţul Suceava, un business de aproape 8 mil. euro în 2016, deţinut de antre­prenorul român Marcel Rusu, şi-a pro­pus să des­chidă zece noi magazine anul acesta, ajungând astfel la 33 de unităţi şi 220 de angajaţi.

„Anul acest vom deschide minimum 10 ma­ga­zine. Angajăm şi 30-40 de oameni în plus. Deja am des­chis două magazine în Botoşani şi în Bacău. Lu­na viitoare deschi­dem trei ma­gazine în Iaşi, încă unu în Ba­cău şi în Suceava. Un maga­zin ne costă în jur de 30.000 de euro doar do­tarea şi amena­ja­rea, fără chi­rie. Anul acesta cam 300.000 de euro am alocat pen­tru ex­pan­siu­ne“, a declarat pentru ZF Marcel Rusu, sin­gu­rul acţio­nar al companiei Super­star Com.

Fabrica de preparate din car­ne din Rădăuţi a produs anul trecut peste 1.900 de tone pro­dus finit, producţie care a ge­nerat vân­zări totale de 35,9 mil. lei (7,9 mil. euro), în creş­tere cu 8% faţă de anul pre­cedent. „Extinderea fabricii, respectiv a zo­nei de depozitare, atât a produselor finite, cât şi a ma­teriei prime, diver­si­ficarea gamei sortimentale de pro­duse şi expan­siunea pe segmentul HoReCA au fost principalii factori care au condus la creşterea vân­zărilor. De asemenea, anul trecut am rebran­duit ma­gazinele şi am crescut vânzările pe produsele de top“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO