Retail&Agrobusiness

Producătorul de mobilă Casa Rusu, controlat de fondul de investiţii Greenbridge, şi-a relocat sediul din Timişoara după ce a închiriat 500 mp în clădirea Vox Technology Park

Producătorul de mobilă Casa Rusu, controlat de fondul...

Autor: Cristina Bellu

13.10.2020, 10:36 926

Compania Casa Rusu, unul dintre cei mai mari producători şi retaileri de mobilă din România, şi-a relocat sediul din Timişoara după ce a închiriat 500 de metri pătraţi în clădirea de birouri Vox Technology Park, dezvoltată de Vox Property Group în urma unei investiţii de  aproximativ 30 mil. euro.

”Casa Rusu avea nevoie de un sediu nou care să corespundă cerinţelor actuale, având în vedere dezvoltarea şi creşterea echipei, precum şi dorinţa de a le oferi angajaţilor o experienţă de muncă modernă, dinamică dar şi cu posibilităţi de relaxare. Clădirea Vox Technology Park este o construcţie de ultimă generaţie, fiind cea mai inteligentă clădire din vestul ţării, situată într-o zonă în plină dezvoltare”, spune Matei Ştefan Gaburici, CEO Casa Rusu. 

Totodată, Mark Oancea, director de dezvoltare al Vox Property Group, consideră că acest contract reprezintă un semnal pozitiv pentru piaţa de birouri din Timişoara.

”Proiectele de birouri moderne, care au realizat investiţii în maximizarea gradului de siguranţă la birou, sunt şi vor rămâne printre cele mai bune opţiuni pentru desfăşurarea activităţii, datorită circuitelor create şi ale diferitelor măsuri specifice”.

 Vox Technology Park are o suprafaţă închiriabilă de 26.600 mp, dispuşi într-o clădire cu două corpuri cu şapte şi respectiv zece etaje, oferind de asemenea spaţii de până la 3.500 mp pe etaj, cea mai mare suprafaţă disponibilă în acest moment în Timişoara.

Grupul de com­panii Rus Savitar-Casa Rusu, unul dintre cei mai mari pro­du­cători şi retaileri de mobilă de pe plan local, cu afaceri consolidate de 48,5 mil. euro în 2018, a fost preluat anul trecut în proportie de 75%, de către fondul de investiţii Greenbridge cu sediul la Londra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO