Retail&Agrobusiness

Producătorul de sucuri naturale şi fructe Parmen din Dâmboviţa investeşte aproape 140.000 de euro în tehnologizare

ANTREPRENORI LOCALI

Parmen are o fabrică de sucuri naturale cu o capacitate de producţie de circa 1.000 de litri pe oră

Parmen are o fabrică de sucuri naturale cu o capacitate de producţie de circa 1.000 de litri pe oră

Autor: Florentina Niţu

08.07.2019, 00:05 671

„Forţa de muncă e tot mai greu de găsit şi tot mai scumpă.“

Compania Parmen din judeţul Dâmboviţa, controlată de Viorel şi Gheorghe Cigăran, care se ocupă cu producţia şi comercializarea fructelor şi fabricarea sucurilor naturale, va investi în acest an circa 140.000 de euro în tehnologizarea firmei, deoarece forţa de muncă e tot mai greu de găsit şi tot mai scumpă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO