Producătorul iaurturilor Olympus şi-a trasat un obiectiv clar: „După ce ajungem la 70 de milioane de euro, vom creşte cu 10% în fiecare an“

29 iul 2014 Autor: Mădălina Panaete

Ilias Pliatsikas, directorul general al Fabricii de Lapte Braşov: Comerţul modern creşte, iar cel tradiţional dispare încet, încet din păcate. Comerţul tradiţional înseamnă comenzi mici şi nu vrem să mergem o dată la 15 zile să livrăm produsele.

De la intrarea pe piaţă, în 2011, vânzările producătorului Olympus au crescut cu peste 40% anual.
 
Ilias Pliatsikas, directorul general al Fa­bricii de Lapte Braşov, producătorul lacta­te­lor Olympus şi Oly, afirmă că în prima parte a acestui an afacerile companiei au fost în linie cu „bugetul şi aşteptările“, iar pentru anul aces­ta estimează un rulaj de 70 milioane de euro.
 
Cu acest rezultat, Olympus se menţine pe lo­cul patru în topul celor mai mari producători de lactate din România, după Danone, Albalact şi FrieslandCampina.
 
„Pentru creşterea din acest an ne bazăm pe toate segmentele de produse. După ce vom ajunge la 70 de milioane de euro cred că vom avea o creştere de 10% a afacerilor în fiecare an“, a spus managerul care se află la cârma celui mai mare exportator de lactate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.07.2014

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
Olympus
, producator
, piata
, lactate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide