Retail&Agrobusiness

Producătorul lactatelor Müller a adus 2,5 mil. euro la capital

Producătorul lactatelor Müller a adus 2,5 mil. euro la...

Autor: Mădălina Panaete

31.03.2015, 00:04 182
Müller Dairy Ro, filiala locală a producătorului german de lactate Müller, a primit în luna februarie o infuzie de capital de 2,5 milioane de euro, conform datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).
 
Nu există informaţii despre către ce activităţi vor fi direcţionaţi aceşti bani, însă anul trecut compania a început colaborarea cu producătorul de lactate Five Continents, care deţine o fabrică în Botoşani, pentru producerea mărcii de caşcaval Das Kaskaval. Cu această marca, Müller şi-a făcut intrarea pe segmentul de caşcaval şi ţintea la finalul anului trecut o cotă de piaţă de 3% pe această categorie.
 
Până la acel moment, Müller era prezent pe piaţa locală doar prin importuri, neavând producţie pe plan local. Grupul german este prezent pe piaţa locală cu mai multe tipuri de produse lactate precum iaurt, lapte pasteurizat, smântână, kefir sau băuturi din lapte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO