Producătorul mezelurilor Cris-Tim exportă 15% din producţie şi vrea să deschidă o fabrică în Spania sau Anglia

20 iun 2018 Autor: Mădălina Panaete

Cris-Tim, liderul pieţei de mezeluri, exportă circa 15% din producţia de mezeluri în mai multe ţări din Europa.

"Exportăm mezelurile în 18 ţări europene precum Anglia, Spania, Malta, Italia, Germania şi Cipru. Vrem să ne ducem şi noi să producem în Anglia sau Spania, cum şi alţii au venit să producă la noi", a spus Radu Timiş, antreprenorul care controlează grupul Cris-Tim, la fabrica din Filipeştii de Pădure (jud. Prahova).

Aici producătorul a organizat o conferinţă de presă pentru a lansa o noua campanie prin care publică procentul de carne pe ambalajele a 80 dintre produsele sale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
mezeluri
, export
, productie
, fabrica
, anglia
, spania
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide