Retail&Agrobusiness

Producătorul sucurilor Profructta a făcut primul export de produse în Finlanda: Livrăm sucuri din fructe de pădure ecologice

Antreprenori locali

Marius Măcărescu, fondator al Premium Fruct:

Ambalajul de sticlă este o problemă pentru noi deoarece nu putem cumpăra din România. Importăm ambalajele din Germania, stăm la rând pe liste, nu le obţinem repede, şi suntem nevoiţi să cumpărăm două, trei camioane odată pentru a avea stoc de ambalaje.

Marius Măcărescu, fondator al Premium Fruct: Ambalajul de sticlă este o problemă pentru noi deoarece nu putem cumpăra din România. Importăm ambalajele din Germania, stăm la rând pe liste, nu le obţinem repede, şi suntem nevoiţi să cumpărăm două, trei camioane odată pentru a avea stoc de ambalaje.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

24.04.2019, 00:05 1084

Premium Fruct are o fabrică de sucuri naturale la Câmpulung Muscel (Argeş).

Premium Fruct, producătorul sucu­rilor naturale Profructta, a găsit la târ­gul de produse organice Biofach din Nu­rn­berg (Germania) un partener care va livra produsele pe piaţa din Finlanda.

„Am livrat sucuri din fructe de pădure certificate ecologic în Finlanda şi dacă o să vândă cei de acolo, o să creştem la export. (... ) Partenerii noştri ne-au ales doar pentru că sucurile sunt 100% naturale şi pentru că le obţinem din fructe de pădure sălbatice. Asta pentru că încă România mai are asemenea fructe şi din fericire pentru noi suntem printre puţinii producători din Europa care au certificare ecologică pentru sucurile din fructe presate la rece“, a declarat Marius Măcărescu, fondatorul şi proprietarul companiei în cadrul conferinţei ZF IMM 2019.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO