Retail&Agrobusiness

Proprietara Grace Couture vrea să se extindă cu cofetării şi în afara Capitalei

Proprietara Grace Couture vrea să se extindă cu cofetării şi în afara Capitalei

Alina Sudriu a absolvit Facultatea de administrare a afacerilor în limba engleză şi programul de master Strategic Marketing din cadrul ASE

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.03.2018, 22:10 535

Alina Sudriu, fondatoarea businessului Grace Couture, care deţine două cofetării în Bucureşti, estimează afaceri de 1,6 milioane de euro în 2018, după ce a finalizat anul trecut cu 1,2 mil. euro. Rezultatele re­flec­tă atât vânzările din cofetării, cât şi ve­ni­turile obţinute din prăjiturile li­vra­te pentru diferite evenimente. Ea are o cofe­tărie în centrul co­mercial Bănea­sa Shopping City şi una în Piaţa Dorobanţilor la numărul 5.

„Atelierul în care producem dulciurile Grace Couture Cakes şi unde stabilim întâlnirile pentru comenzi şi consultanţă pentru evenimente private şi corporate este situat în zona Dimitrie Pompeiu. Analizăm în permanenţă piaţa şi suntem mereu deschişi pentru noi oportunităţi de extindere, atât la nivel local, cât şi în afara Bucu­reş­tiului, dacă vom iden­ti­fica locaţiile şi partenerii po­triviţi“, spu­ne Alina Sudriu, fon­da­toa­rea Grace Couture Cakes.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO