Proprietarii de podgorii şi producătorii de vin pot obţine finanţări pentru construcţia de crame: Suma pusă la bătaie este de 47 mil. euro

6 iul 2017 Autor: Mediafax

În cadrul Programului Naţional de Sprijin al României 2014-2018 a fost elaborat un act normativ care, pe lângă investiţiile deja accesate de către producători, cuprinde şi investiţii în construcţia de imobile noi destinate vinificaţiei (crame), a anunţat miercuri Ministerul Agriculturii. 

Finanţări se mai pot obţine şi pentru investiţiile în laboratoare pentru controlul calităţii, imobile cu destinaţia de prezentare şi vânzare, săli de degustare, care, până la apariţia prezentului ordin, se puteau accesa doar prin PNDR. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.07.2017

 
Cuvinte cheie:
vin
, constructie
, producatori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide