Retail&Agrobusiness

Rareş Vâsc, un antreprenor care a locuit câţiva ani în Suedia, a revenit în ţară să producă biciclete din bambus. DiveraHub produce biciclete pe care le poate personaliza după datele biometrice ale clientului. „Am avut unele cerinţe poate mai atipice pentru o bicicletă, cum ar fi să încorporăm cristale Swarovski în cadru.“

DiveraHub produce biciclete N.M.F. (natural material frame), adică biciclete cu cadrele din materiale naturale, dar care sunt uşoare, rezistente în timp şi disipă bine vibraţiile.

DiveraHub produce biciclete N.M.F. (natural material frame), adică biciclete cu cadrele din materiale naturale, dar care sunt uşoare, rezistente în timp şi disipă bine vibraţiile.

Autor: Cristina Roşca

20.07.2020, 19:30 287

Pandemia de COVID-19 a revoluţionat transportul urban, astfel că într-o perioadă în care mijloacele de transport în comun sunt considerate a fi periculoase din punctul de vedere al transmisiei bolii, iar maşina, deşi sigură, este de multe ori neprietenoasă cu mediul, bicicleta a căpătat noi valenţe şi a câştigat tot mai mulţi adepţi. Chiar şi în România şi chiar şi în Bucureştiul nu prea prietenos cu cei care pedalează spre muncă sau pentru relaxare, mersul pe două roţi e tot mai popular.

„Într-adevăr răspândirea COVID-19 şi-a pus accentul pe mai toate ramurile econo­miei, inclusiv transportul. Atât în timpul pan­demiei, cât şi după, transportul în marile oraşe a fost redefinit. Se observă o creştere accen­tuată a vânzărilor de biciclete şi tro­ti­nete“, spune Rareş Vâsc, fondatorul Divera­Hub, o companie locală care rea­lizează vehicule pe două roţi din bambus. „Deşi există un trend ascendent şi în ce­rin­ţa de biciclete electrice, trotinetele elec­tri­ce au avut o creştere ex­plozivă în Ro­mânia, pro­babil datorită pre­ţurilor lor acce­sibile şi pre­ferinţei unor con­sumatori pentru tot ce-i au­tomat şi nu necesită efort fizic prea mult“, adaugă el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO