Retail&Agrobusiness

Restaurantele Stadio şi Social 1 au ajuns la 800 de clienţi pe zi şi la afaceri anuale de 1,4 mil. euro

411 locuri reprezintă capacitatea cumulată a celor două restaurante Social 1 şi Stadio.

411 locuri reprezintă capacitatea cumulată a celor două restaurante Social 1 şi Stadio.

Autor: Cristina Rosca

30.05.2016, 00:06 1464
Restaurantele Stadio – Restaurant cu Atrium şi Social 1 - Restaurant cu Bar, ambele amplasate în centrul Capitalei şi parte a aceluiaşi grup, au ajuns să aibă circa 800 de clienţi pe zi, în speciali tineri, cu o viaţă activă. Mai mult, cumulat cele două au obţinut anul trecut afaceri de 6,3 mi­lioane de lei (1,4 mil. euro), potrivit datelor publice pe site-ul Ministerului de Finanţe.
 
Cea mai mare contri­buţie la cifra de afaceri cumulată, respectiv peste 70%, a avut-o Stadio – Res­tau­rant cu Atrium, am­pla­sat pe strada Ion Câm­pineanu din zona Pieţei Univer­sităţii. Social 1 este amplasat pe Bulevardul Unirii, aproa­pe de Casa Poporului. Deşi ambele localuri sunt poziţionate în inima Capitalei, acţionarii, antreprenori locali, au preferat să nu meargă în centrul vechi, unde s-au aglomerat 100-150 de restaurante, cafenele şi baruri.
 
„Stadio - Restaurant cu Atrium a fost relansat în anul 2013, fiind transformat din Sports Bar în restaurant smart-casual, cu un meniu simplu construit în stil italian, dar inspirat din preferinţele românilor“, povesteşte Florian Trebea, director general. Restaurantul are o capacitate de 255 de persoane şi este vizitat zilnic de circa 550 de clienţi. Social 1 are 156 de locuri şi circa 250 de clienţi în medie pe zi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO