Retail&Agrobusiness

Retailerul de materiale de construcţii Hornbach: Magazinele rămân deschise. Clienţii pot comanda online, cu livrare la domiciliu, dar pot apărea întârzieri din cauza fluxului mare de cereri

Retailerul de materiale de construcţii Hornbach:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.03.2020, 11:56 647

Retailerul german de materiale de construcţii şi grădinărit Hornbach România menţine deschide magazinele din România şi pariază pe vânzările online în această perioadă în care epidemia de coronavirus îi ţine pe cumpărători mai mult acasă.

„Magazinele de materiale de construcţii şi grădinărit Hornbach rămân deschise în România, dar adoptă măsuri speciale cu privire la igienă şi fac tot posibilul pentru a evita aglomeraţia, în contextul pandemiei de coronavirus. Hornbach informează clienţii asupra posibilităţii de a comanda online, cu livrare la domiciliu, produsele dorite. În contextul actual, există posibilitatea să intervină întârzieri la livrarea comenzilor, cauzate de fluxul mare de cereri din această perioadă”, se arată într-un comunicat transmis de oficialii companiei.

Hornbach a intensificat perioadele de realizare a curăţeniei, a montat dozatoare de dezinfectant, iar personalul de la casă poartă mănşi şi măşti. În plus, evenimentele din magazine, dar şi şcolarizările au fost anulate.

În prezent, magazine sub brandul Hornbach există în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti) şi câte unu în Timişoara, Sibiu şi Braşov. La începutul anului 2018, Hornbach a lansat şi magazinul online. La finalul anului trecut, reprezentanţii retailerului spuneau că lucrează la o nouă deschidere, la Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO