Retail&Agrobusiness

Retailerul electro-IT Flanco şi-a recrutat director de logistică: Laura Simion, fost Regional Supply Chain Manager Europe pentru LC Waikiki, a preluat conducerea diviziei de logistică începând cu luna mai

Retailerul electro-IT Flanco şi-a recrutat director de...

Autor: Cristina Bellu

19.05.2022, 10:46 220

Retailerul de electro-IT Flanco, al doilea cel mai mare jucător din această piaţa în România, anunţă că Laura Simion s-a alăturat echipei în poziţia de director de logistică, începând de luna aceasta,

Anterior, Laura Simion a ocupat timp de zece ani funcţia de Regional Supply Chain Manager Europe pentru LC Waikiki.

“Integrarea şi armonizarea experienţelor online/offline, comunicarea reală cu clientul şi câştigarea încrederii acestuia sunt mize importante în retailul electro-IT, indiferent de ţara despre care vorbim, iar noul rol îmi va permite să construiesc în această direcţie.”, spune Laura Simion.

Înainte de a conduce activităţile regionale de logistică ale companiei LC Waikiki, Laura Simion a ocupat diverse roluri de management în acelaşi sector, pentru companiile Electrolux, Alison Hayes şi NCH România.

De asemenea, fiind pasionată de domeniul logisticii şi al supply chain managementului, este de 16 ani membră a Asociatiei Române de Logistică (ARILOG).

Între 2007 si 2017 a avut patru mandate de vicepreşedinte în boardul Asociaţiei, cu roluri diverse, de la activităţi de marketing şi organizare de evenimente, la reprezentarea asociaţiei în relaţia cu studenţii şi cu mediul academic.

“Ne bucurăm să o avem în echipă pe Laura Simion şi să valorificăm cunoştinţele sale, mai cu seamă în acest moment de expansiune pe pieţele externe – Ungaria şi Bulgaria în prezent, Polonia, Germania, Cehia în viitorul apropiat, dar şi de diversificare a gamei de produse disponibile pe flanco.ro şi de dezvoltare a serviciilor oferite clienţilor noştri.”, spune Dragoş Sîrbu, CEO Flanco.

Laura Simion a absolvit Facultatea de Finanţe, Bănci şi Burse de Valori din cadrul ASE, ulterior urmând un master în Project Management, în cadrul Facultăţii de Management, dar şi un EMBA, obţinând în 2018 o diplomă de la Maastricht School of Management. Programul de Executive MBA de la MSM este numărul 1 în Olanda şi numărul 5 în lume, potrivit clasamentului CEO Magazine - Global MBA Ranking, din 2021.

De asemenea, din 2012 este unul din cei 8 membri ai Consiliului Consultativ al Facultăţii de Business şi Turism din cadrul ASE Bucuresti, o entitate organizaţională externă, independentă şi pro-activă, având ca scop ghidarea, promovarea, consilierea şi sprijinirea facultăţii în eforturile de a-şi îndeplini misiunea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO