Retail&Agrobusiness

Retailerul francez Auchan şi-a pus sigla pe magazinul Bucur Obor din Bucureşti în locul restaurantului McDonald’s

Retailerul francez Auchan şi-a pus sigla pe magazinul...
02.07.2019, 09:45 3017

Retailerul francez Auchan a început lucrările de amenajare a spaţiului unde timp de aproape două decenii a funcţionat restaurantul McDonald’s de la parterul magazinului Bucur Obor. Francezii şi-au pus deja sigla pe spaţiu, dar oficialii companiei nu vor să comunice planurile. Din datele ZF, retailerul francez, unul dintre cei mai mari din piaţă, cu afaceri de peste 5 mld. lei, vrea să deschidă în acest centru comercial din sectorul doi al Capitalei atât un restaurant, cât şi un supermarket.

Grupul american McDonald’s a închis restaurantul din Bucur Obor (de la parter) acum aproape trei ani, unitatea fiind mutată în mallul Veranda din apropiere. Acest restaurant era unul dintre cele mai cunoscute ale McDonald’s şi totodată unul dintre cele mai bune ca vânzări, însă a fost mutat în mall când acesta s-a deschis şi a grupat în zona de food-court mai multe nume mari precum Starbucks sau KFC. Americanii au tras obloanele în Bucur Obor atunci când contractul a ajuns la scadenţă şi nu a fost reînnoit, potrivit informaţiilor de la acea vreme.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO