Retail&Agrobusiness

Retailerul Mega Image atacă noi oraşe: Oradea şi Sibiu

Retailerul Mega Image atacă noi oraşe: Oradea şi Sibiu

Autor: Cristina Roşca

07.02.2020, 00:07 2320

Retailerul olandezo-belgian, cu peste 700 de magazine în România, are bugetate 95 de unităţi noi în 2020, dintre care 46 de supermarketuri Mega Image şi 9 de magazine de proximitate Shop & Go. Planul de expansiune include deschideri şi în oraşele Oradea şi Sibiu, unde reţeaua nu este încă prezentă.

„În 2019, am continuat ritmul accelerat al expansiunii şi dezvoltării pentru a ne consolida prezenţa în marile centre urbane, pe pieţele mature (...). În 2019, am depăşit numărul de 700 de magazine prin 92 de unităţi nou deschise, dintre care 53 de supermarketuri Mega Image şi 39 de magazine de proximitate Shop & Go. Am mers atât pe pieţe consolidate, cât şi în noi teritorii din ţară“, spun oficialii retailerului.

Mega Image este al doilea cel mai extins retailer modern din România, după Profi (care are circa 1.200 de magazine). Reţeaua de magazine de proximitate în franciză LaDoiPaşi are şi ea peste 1.000 de unităţi, însă grupează mai mulţi jucători tradiţionali. În termeni de cifră de afaceri este în top 5, conform celor mai recente date.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO