Antreprenori locali

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre a ajuns la afaceri de 35 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 feb 2018 Autor: Mădălina Panaete

Compania, lansată în 2012 de mai mulţi antreprenori locali, este prezentă pe opt pieţe din regiune

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 35 mil. euro, în creştere cu 28% faţă de 2018. Rezultatele sunt cumulate pe cele opt ţări din regiune unde compania comercializează produse prin intermediul platformei online.

„Ne concentrăm pe pieţele în care deja suntem prezenţi şi investim atât în gama de produse, în servicii (livrare, opţiuni plăti, retur, suport clienţi) cât şi în marketing. Analizăm oportunităţile de extindere în ţări din proximitate geografică, dar nu vom avea deciziile înainte de jumătatea lui 2018“, a declarat pentru ZF Monica Cadogan CEO şi fondator Vivre.

Compania Vivre Deco, cea care operează businessul local, a fost fondată în aprilie 2012 şi este o asociere între Advisory Delta, Andras Nagy Vajda şi Neogen, compa­nie care deţine şi site-ul de recrutare Bestjobs, conform date­lor de la Registrul Comerţului. Grupul Neogen este controlat de antreprenorul Călin Fusu.

În 2013, Vivre s-a extins şi pe pieţele din Bulgaria şi Ungaria, iar mai târziu a intrat în majoritatea ţărilor importante din regiune.

„În 2017 nu am iniţiat vânzări în alte ţări/geografii faţă de cele listate pe www.vivre.eu, dar în ţările existente ne-am poziţionat ca un jucător cu ofertă permanentă în toate categoriile, cu zeci de mii de produse diferite disponibile pe site, cu livrare rapidă sau pe stoc furnizor.“

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, vivre
, Retailerul online
, mobilă
, decoraţiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide