Retail&Agrobusiness

Retailerul polonez de încălţăminte CCC merge înainte cu planul de extindere şi deschide un nou magazin la Târgu Mureş, a 73-a unitate din ţară

Retailerul polonez de încălţăminte CCC merge înainte cu planul de extindere şi deschide un nou magazin la Târgu Mureş, a 73-a unitate din ţară

Autor: Cristina Bellu

16.07.2020, 11:50 138

Retailerul polonez CCC, al doilea cel mai important jucător de pe piaţa locală de încălţăminte, anunţă deschiderea celui de-al treilea magazin din Târgu Mureş, în incinta centrului comercial Shopping City, şi ajunge la o reţea de 73 de unităţi pe plan local.

Aceasta este ce-a de-a doua inaugurare făcută de companie de la începutul anului, după ce, pe 15 mai, retailerul a anunţat deschiderea unui magazin în Miercurea Ciuc.

În perioada stării de urgenţă, compania a avut închise toate magazinele fizice – deschise în malluri şi centre comerciale - şi a păstrat doar operaţiunile online.

Magazinul online al CCC în România a fost deschis la mijlocul lui martie, când efectele pandemiei se resimţeau în Europa şi pe plan local. Lansarea era însă planificată de mai mult timp.

„Pandemia a avut un impact puternic asupra strategiilor de business, vânzărilor şi activităţilor operaţionale în întreg sectorul de retail tradiţional. Anul 2020 este unul foarte atipic şi pentru noi şi suntem nevoiţi să ne ajustăm activităţile noii realităţi, depunem eforturi să derulăm operaţiunile într-un ritm relativ normal şi să continuăm procesele de vânzare în condiţii de distanţare socială, aplicând în acelaşi timp cele mai bune măsuri de siguranţă posibile pentru angajaţii şi clienţii noştri. Într-un context atât de instabil, este dificil să faci planuri strategice sau estimări”, transmite Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Compania poloneză mai are local şi magazinul online epantofi.ro, însă din datele ZF acesta e operat separat.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO