Retail&Agrobusiness

Retailerul polonez de încălţăminte CCC şi-a recrutat şef pentru România de la H & M

Joanna Jozwiak lucrează pentru CCC de la începutul acestui an, după mai bine de un deceniu la H & M

Joanna Jozwiak lucrează pentru CCC de la începutul acestui an, după mai bine de un deceniu la H & M

Autor: Cristina Roşca

11.09.2018, 00:05 876

Retailerul polonez de încălţă­min­te CCC, venit direct pe piaţa locală după ce a preluat franciza pentru Ro­mâ­nia de la grupul Peeraj, a recru­tat-o pe Joanna Jozwiak în poziţia de country manager pentru România. Ea s-a alăturat gru­pului în februarie 2018 când a preluat funcţia de director de expan­si­une pentru toate pieţele (general expan­sion director for global markets), poziţie pe care o ocupă şi în prezent în paralel cu cea de şef al operaţiunilor din România.

Grupul care deţine lanţul de magazine de încălţăminte şi accesorii CCC este unul dintre cele mai puternice din retailul polonez, fiind fondat de antreprenorul Dariusz Milek, denumit local regele pantofilor low-cost. El a intrat în business imediat după căderea comunismului, iar în 1999 a apărut pe piaţă brandul CCC care a ajuns astăzi la peste 900 de unităţi offline şi la venituri de circa un miliard de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO