Reţeaua de magazine „1 Minute” ajunge la 31 de unităţi. Unde va fi deschis următorul magazin

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 dec 2017 Autor: Alina-Elena VasiliuDezvoltatorul imobiliar AFI Europe România, care a ridicat centrul comercial AFI Cotroceni din Bucureşti, a încheiat un contract cu Lagardère Travel Retail România, care va închiria suprafaţa necesară pentru un magazin „1 Minute”. 

Acesta este cel de-al doilea chiriaş anunţat pentru AFI Tech Park, după ce, săptămâna trecută, a fost anunţat contractul încheiat cu reţeaua World Class. 

„1 Minute” este un concept de magazine de tip „fresh snacking & convenience”, care face parte din portofoliul grupului francez Lagardère Travel Retail. În magazinele de acest tip, se găsesc produse precum sandviciuri, salate şi produse de patiserie, cafea, băuturi răcoritoare, dulciuri, presă şi tabac.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
magazin
, magazine
, retea
, deschidere
, afi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide