România, grânarul Europei, alimentată cu pâine bulgărească. „Dacă eşti capabil, vinzi produse cu valoare adăugată, dacă nu, rămâi o ţară bananieră”

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 ian 2018 Autor: Roana Rotaru

România a adus din Bulgaria pâine, produse de patiserie, prăjituri, biscuiţi şi alte produse de panificaţie de circa 23 mil. euro.
 
România, unul dintre cei mai mari producători şi exportatori de cereale din UE, importă pâine din Bulgaria, un produs de bază realizat din faină, apă, sare, drojdie şi ulei, pe motiv că ar fi mai ieftină decât pâinea produsă în brutăriile locale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
produse
, paine
, romania
, valoare
, refuz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide