Retail&Agrobusiness

Romaqua Group, cel mai mare îmbuteliator de apă minerală, investeşte 56 mil. lei în creşterea producţiei brandului Aquatique

ANTREPRENORI LOCALI

Romaqua Group, cel mai mare îmbuteliator de apă minerală, investeşte 56 mil. lei în creşterea producţiei brandului Aquatique

Producătorul Romaqua a anunţat anterior că şi-a bugetat investiţii de 30 - 40 de mil. euro pentru renovarea fabricilor actuale, pentru investiţii în noi tehnologii, dar şi pentru a dezvolta o nouă fabrică de sucuri în localitatea Azuga, din judeţul Braşov (foto mic).

Autor: Mădălina Panaete

16.09.2019, 17:32 206

♦ Jumătate din investiţie va fi acoperită din ajutor de stat ♦ Aquatique este un brand cu o istorie de peste un deceniu şi se îmbuteliază în fabrica Romaqua Group de la Buşteni (jud. Prahova) ♦ Aquatique reprezintă în jur de 20% din cifra de afaceri a Romaqua Group.

Romaqua Group, cel mai mare îmbuteliator de apă aminerală naturală cu branduri precum Borsec, Aquatique şi Stânceni, va primi un ajutor de stat de peste 28 de milioane de lei (circa 6 mil. euro) pentru extin­de­rea capacităţii de pro­duc­ţie de apă mi­ne­rală Aquatique. Proiectul vizează construcţia unei noi hale şi achiziţia de echipamente, conform datelor de la Ministerul de Finanţe, care a aprobat alte şase proiecte în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor majore ( (HG nr.807/2014). În total, în acest proiect compania va investi 56 de milioane de lei.

„Romaqua Group a început derularea unui nou proiect de investiţii la Buşteni denumit „extinderea capacităţii de producţie apă oligominerală naturală plată Aquatique a Romaqua Group, din localitatea Buşteni, jud. Prahova”.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO