Retail&Agrobusiness

Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole prin magazinul online

Rovere Mobili a vândut peste 3.200 de articole prin...

Autor: Bogdan Alecu

19.04.2021, 11:51 292

Magazinul online al Rovere Mobili a fost lansat în urmă cu un an, perioadă în care compania a vândut online peste 3.200 de articole de mobilier de lux. Valoarea medie a coşului de cumpărături pe magazinul online al companiei a fost de 1.125 de euro.

Gamele de produse cu cele mai bune rezultate de vânzări au fost canapelele, urmate de către paturi, scaune, mese şi fotolii

2020 a fost de altfel un an cu creşteri semnificative înregistrate pe piaţa de cumpărături online din România, care a atins o valoare de 5,6 miliarde de euro, în majorare cu 30% comparativ cu 2019.

”Pentru perioada următoare ne propunem creşterea portofoliului şi vom continua diversificarea şi îmbunătăţirea gamei de produse, inclusiv prin introducerea de noi finisaje, accesorizări şi sisteme inovative”, a declarat Ionela Bercu, director executiv Rovere Mobili.

Rovere Mobili este unul dintre liderii pieţei româneşti de amenajări interioare, începându-şi activitatea în 2002. Compania s-a poziţionat în timp ca liderul în domeniul furnizării de mobiliar de lux produs în Italia, având în acet moment 10 magazine în Braşov, Bucureşti, Cluj – Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Piteşti, Sibiu, Târgu – Mureş şi Timişoara. Compania administrează şi două showroomuri Veneta Cucine, cel mai mare producăor italian de seturi de bucătării premium din Italia, în Bucueşti şi Timişoara.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO