Retail&Agrobusiness

Ryanair scoate la vânzare 100.000 de bilete pornind de la 19,99 euro. Nu precizează însă câte sunt disponibile pentru rutele cu plecare din România

Ryanair scoate la vânzare 100.000 de bilete pornind de la 19,99 euro. Nu precizează însă câte sunt disponibile pentru rutele cu plecare din România
17.09.2015, 14:08 23590

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de la înfiinţare, punând la dispoziţie cu această ocazie 100.000 de locuri din întreaga reţea de rute europene la preţuri începând de la 19,99 euro. Zborurile pot fi rezervate până luni, 21 septembrie, la miezul nopţii, însă oficialii Ryanair nu precizează câte dintre acestea vor fi alocate  rutelor de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” din Bucureşti.

Operatorul aerian a mai anunţat astăzi şi programul de vară pentru anul viitor ce va pune la dispoziţie patru noi rute care vor aduce, potrivit reprezentanţilor companiei, aproximativ 1,1 mil. de pasageri pe an. Astfel, Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa şi Roma sunt destinaţiile care se adaugă începând cu 2016 la Dublin, Londra, Madrid şi Bruxelles, oraşele deja existente în portofoliul de rute al irlandezilor.  

Ryanair a intrat în aprilie anul trecut pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din Bucureşti, iniţial cu zboruri din Londra. Intrarea pe cel mai mare aeroport din ţară vine după ce anterior Ryanair a mai operat şi pe alte aeroporturi din ţară, precum Constanţa sau Târgu-Mureş, însă a renunţat la acele zboruri.

AFACERI DE LA ZERO