Retail&Agrobusiness

Salad Box deschide mâine un restaurant în Băneasa Shopping City

Salad Box deschide mâine un restaurant în Băneasa...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

04.02.2015, 17:14 1052

Lanţul de restaurante cu mâncare sănătoasă Salad Box, pus pe picioare de mai mulţi antreprenori români, continuă expansiunea şi va deschide mâine o unitate în mallul Băneasa Shopping City din Bucureşti.

Noua unitate va fi deschisă în sistem de franciză. Investiţia într-un restaurant SaladBox poate ajunge până la 70 000 euro, buget care include şi taxa de franciză. Această taxă variază în funcţie de profitabilitatea fiecărei locaţii. Drepturile privind francizarea brandului sunt deţinute de firma Emma Salad SRL-D.

Bazele afacerii Salad Box au fost puse în aprilie 2012, atunci când a fost deschis primul restaurant în cadrul unui mall din Cluj-Napoca. La finalul anului 2013, cei patru asociaţi ai SaladBox ajunseseră deja la 13 locaţii, iar la finalul anului trecut lanţul număra 30 de restaurante.

Anul trecut, brandul românesc a deschis prima unitate din străinătate- în Budapesta, Ungaria, iar anul acesta a inaugurant un alt restaurant în Heilbronn, Germania.

Dan Isai, CEO şi unul dintre acţionarii SaladBox, spunea recent pentru ZF că lanţul de restaurante pe care îl conduce intenţionează să deschidă cinci alte unităţi în Germania. De asemenea, el spunea că vizează şi extinderea în Italia şi Spania, ţări cu importante comunităţi de români.

SaladBox oferă salate, supe cremă, salate de fructe, iaurturi, dar şi fresh-uri şi limonade.

Băneasa Shopping Mall, situat în nordul Capitalei, este unul dintre cele mai mari centre comerciale din România, având în 2013 aproape 22 milioane de vizitatori, potrivit datelor ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO