♦ Afaceri de la Zero împlineşte şase ani luna aceasta, iar pentru a marca o întreagă generaţie de mici antreprenori, am decis să îi căutăm pe primii „noştri“ milionari în lei sau în euro. Avem şi un disclaimer de oferit înainte de orice text în care îi vom prezenta pe „Milionarii de la Afaceri de la Zero“. Scopul lor nu a fost milionul, ci modul în care reuşesc să construiască ceva pornind de la nimic urmând vise, pasiuni, nevoi, idei. Milionul, în cazul lor, este al proiectelor pe care le-au creat şi care au convins consumatorii, nu este un cont al lor în vreo bancă.
Iulian Suciu s-a întors din Irlanda împreună cu familia sa, împinşi de dorul de casă, dar şi de un vis: cel de a porni un business. În 2019 făcea pasul spre antreprenoriat şi deschidea Green Kitchen, un restaurant cu mâncare sănătoasă, în Târgu-Mureş. Şase ani mai târziu, afacerea continuă să crească şi să depăşească an de an borna de 1 mil. lei, să ofere loc de muncă pentru o echipă de cinci oameni şi variante de mâncare sănătoasă pentru sute de oameni pe zi.
„Pragul de milionari în lei l-am atins prin muncă constantă, adaptabilitate şi multă grijă faţă de client. Am crescut organic, fără să facem compromisuri la calitate şi cu un accent permanent pe sustenabilitate. Colaborăm cu platforme precum Glovo, Wolt şi o firmă locală de livrări, dar şi cu producători locali de materie primă – de la carne de pui, legume proaspete, până la sucuri artizanale. Integrarea produselor locale în meniul nostru este o prioritate, pentru că vrem să susţinem economia locală şi să oferim clienţilor noştri gustul autentic, de aproape“, au transmis reprezentanţii Green Kitchen.