Retail&Agrobusiness

Se apropie de rivalii de la Deichmann. România, pe lista de priorităţi a polonezilor de la CCC. „Vom trece de 50 de magazine în acest an“

Se apropie de rivalii de la Deichmann. România, pe lista...

Autor: Cristina Rosca

16.03.2016, 00:05 662
Retailerul polonez de încălţăminte CCC va deschide în acest an 12 magazine noi, menţinând ritmul alert de expansiune impus la intrarea pe piaţa locală, în vara lui 2012. Astfel, reţeaua va număra la finalul acestui an 54 de magazine faţă de 42 în prezent.
 
După numărul de unităţi România a ajuns anul trecut la final pe poziţia a cincea în topul celor mai importante pieţe pentru com­panie, după piaţa-mamă - Polonia, Cehia, Slovacia şi Germania. Pe toate celelalte pieţe însă brandul este prezent direct, pe când în România este adus în sistem de franciză de către Peeraj Brand International.
 
„Avem în prezent 42 de magazine şi continuăm expansiunea cu 12 unităţi doar în acest an. Vom depăşi la finalul lui 2016 pragul de 50 de magazine, însă există potenţial pentru peste 100”, spune Sachin Arora, administratorul Peeraj Brand International.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO