Retail&Agrobusiness

Şeful producătorului Ursus: Anul 2015, unul dintre cei mai buni ani din istoria firmei. Am atins o producţie record

Şeful producătorului Ursus: Anul 2015, unul dintre cei mai buni ani din istoria firmei. Am atins o producţie record

Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries „Situaţia macroeconomică a ţării este bună, cred că vom vedea încă o creştere a încrederii consumatorilor cel puţin pentru câteva luni de acum încolo, deci fundaţia este foarte bună. Însă, unul dintre factorii determinanţi pentru evoluţia consumului de bere este vremea“.

Autor: Mădălina Panaete

11.06.2016, 00:00 527

Igor Tikhonov, preşedintele Ursus Breweries, spune că anul trecut a fost foarte bun atât pentru piaţa berii, cât şi pentru compania pe care o conduce, astfel că cele trei fabrici pe care firma le are au atins o producţie record, de aproape 6 milioane de hectolitri.

„Anul 2015 a fost unul dintre cei mai buni din istoria companiei, atât în ceea ce priveşte producţia realizată, cât şi vânzările. Anul trecut am produs aproape 6 milioane de hectolitri, maxim istoric. Din martie şi până în octombrie toate fabricile noastre au fost foarte „ocupate“, atingând un nivel record de producţie“, a declarat într-un interviu executivul care conduce cel mai mare producător local de bere.

Igor Tikhonov este la vârful operaţiunilor locale ale producătorului de la începutul anului 2014, începându-şi mandatul într-o perioadă dificilă pentru industria berii, în care consumul a scăzut.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO