Andrei Ursulescu, 31 de ani, a preluat fotoliul de CEO al Scandia la începutul anului 2012 de la Adrian Gaşpar, acţionar şi preşedinte al consiliului de administraţie al companiei
Scandia Food, unul dintre cei mai mari producători de conserve de pe plan local, cu afaceri de 51 mil. euro anul trecut, a ajuns să trimită peste graniţe 12% din producţia fabricii din Sibiu, iar extinderea la nivel internaţional reprezintă în continuare una dintre priorităţile companiei.
„Pentru noi, exporturile reprezintă o oportunitate de creştere a businessului (…). Am urmărit atât o dezvoltare regională, în ţări vecine precum Bulgaria, Ungaria şi Moldova, dar şi în restul continentului, printre ţările în care se găsesc produsele Scandia regăsindu-se Marea Britanie, Italia, Germania, Belgia, Cipru, Malta, Slovenia şi Serbia“, a spus Andrei Ursulescu, CEO al Scandia Food. El a precizat că produsele Scandia ajung inclusiv în Canada, iar compania încearcă să adapteze brandul la cerinţele fiecărei pieţe pe care este prezentă. Ursulescu, 31 de ani, a preluat fotoliul de CEO al Scandia la începutul anului 2012 de la Adrian Gaşpar, acţionar şi preşedinte al consiliului de administraţie al companiei, care a condus businessul mai multe luni după încheierea mandatului lui Robert Redeleanu, fostul şef al producătorului de conserve de carne. Redeleanu este în prezent director general al operatorului telecom UPC România.