Retail&Agrobusiness

Selgros va construi al doilea magazin în format restrâns, la Alba Iulia

Selgros va construi al doilea magazin în format...

Autor: Indira Crasnea

07.04.2016, 11:32 733

"Este un moment bun de reluare a expansiunii Selgros, pe fondul evoluţiei pozitive a consumului şi a vânzărilor reţelei noastre. Ne propunem să fim mai dinamici şi mai flexibili şi să aducem serviciile şi ofertele Selgros şi mai aproape de clienţi", a declarat Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry România.

Magazinul va fi situat în apropierea cartierului Ampoi 3 şi va fi inaugurat la începutul toamnei. Este cea de-a doua unitate în noul format de operare al reţelei, după cel din Târgu Mureş care va fi lansat în curând.

Noile magazine au o suprafaţă de vânzare de 4.000 de mp, faţă de cei 10.000 mp cât înregistrează spaţiul magazinelor standard Selgros.

Selgros Cash&Carry România şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO