Silva Farm Bucureşti, o farmacie cu afaceri de 7,4 milioane de lei: Concurenţa ne-a motivat să căutăm noi căi de extindere a businessului

Secțiune susținută de Medlife Logo

1 feb 2018 Autor: Georgiana Mihalache

Farmacia Silva Farm din Bucureşti, înfiinţată în urmă cu peste 20 de ani şi controlată de o familie de farmacişti, a încheiat anul 2017 cu afaceri de 7,4 mi­lioane de lei, în creştere cu 23% faţă de anul prece­dent.

Planurile antre­preno­ri­lor vizează extin­derea por­to­fo­liu­lui de pro­duse din farmacie şi a gamelor de cos­me­tice proprii, rea­lizate în labora­to­rul far­maciei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 01.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, farmacie
, afaceri
, extindere
, business
, cai
, motivare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide