Retail&Agrobusiness

Simion Tintelecan, un antreprenor din Ardeal, s-a întors acasă să facă un business cu produse din carne după reţete italieneşti

Simion Tintelecan, un antreprenor din Ardeal, s-a întors...

Autor: Florentina Niţu

30.11.2018, 18:00 2880

Un antreprenor din Gherla, judeţul Cluj a pornit în urmă cu un an un business cu produse din carne după reţete italieneşti, dar şi reţete tradiţionale. Simion Tintelecan, fondatorul brandului Carmangeria Pasini, a lucrat 17 ani în Italia, dar s-a întors acasă, unde a investit câteva zeci de mii de euro într-o măcelărie.

„Experienţa trăită în Italia şi siguranţa că o să producem diferit de ce este pe piaţă în acest moment m-au făcut să mă întorc. Cei 17 ani petrecuţi în Italia au fost o şcoală foarte importantă. (…) Am venit în România să fac un lucru bun şi să-mi schimb sta­tu­tul. Acolo eram angajat, acum sunt propriul meu stăpân. Ar veni şi alţi oameni înapoi în Româ­nia dacă sunt sus­ţinuţi să facă ceva, iar noi cei din ţară tre­buie să le arătăm că se poate face ceva“, spune Si­mion Tintelecan, fondatorul bran­dului Carman­geria Pasini.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO