Retail&Agrobusiness

Sonia Năstase preia conducerea Nespresso Israel după şase ani în care a condus businessul din România

Sonia Năstase

Sonia Năstase

Autor: Cristina Roşca

29.03.2021, 09:00 1759

Nespresso este o divizie a gigantului din industria dulciurilor şi cafelei Nestle.

Sonia Năstase, cea care a con­dus timp de şase ani ope­ra­ţiu­nile Nespres­so în Ro­mâ­nia, preia de la 1 mai con­ducerea busi­nes­sului din Israel al pro­du­că­to­rului de ca­fea. Mai exact, ea s-a aflat la cârma ope­raţiu­ni­lor lo­cale încă de la început.

Brandul de cafea de lux Nespres­so a intrat pe piaţa lo­cală în vara anului 2015 cu un ma­gazin într-o clădire pe de Calea Do­ro­ban­ţilor. Apoi, brandul s-a ex­tins, ajun­gând la şase magazine şi punc­te de vânzare în Bucureşti şi Cluj-Napoca şi un ma­ga­zin online.

Din poziţia de busi­ness executive officer al Nes­presso Israel, Sonia Năsta­se va supra­ve­ghea toate activită­ţile com­paniei pe aceas­tă piaţă, atât pentru segmentul profe­sio­nal, cât şi pentru segmen­tul destinat consumului pen­tru acasă.

Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul ho­telier pre­mium, atât în zo­na operaţională, cât şi în con­sultanţă, Sonia Năstase a făcut parte din condu­cerea hotelului Howard Johnson Grand Plaza Bu­cureşti, în pre­zent She­ra­ton, între anii 2009-2014, deţinand funcţia de di­rector general. Ea este absolventă a Universităţii Politehnice din Bucureşti şi a MBA-ului Româno-Canadian.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO