Retail&Agrobusiness

Sphera Franchise Group deschide al doilea Taco Bell din Braşov şi ajunge la 11 unităţi în ţară

Sphera Franchise Group deschide al doilea Taco Bell din...

Autor: Cristina Bellu

11.11.2020, 10:38 284

Sphera Franchise Group, care deţine francizele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România şi dezvoltă brandul KFC şi în Republica Moldova şi Italia, continuă extinderea businessului Taco Bell la nivel naţional, prin inaugurarea unui nou restaurant în Braşov, în cadrul centrului comercial AFI Palace.

Restaurantul intră pe piaţă la aproape un an de la deschiderea primei unităţi din Braşov, şi este cel de-al 11-lea restaurant Taco Bell operat de companie pe plan local.

„Deşi anul 2020 a fost plin de provocări pentru industria HoReCa, suntem bucuroşi să inaugurăm un nou restaurant, în Braşov”, spune Costică Mişaca, director general Taco Bell România.

Restaurantul dispune de o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi şi 40 de locuri de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, având o bucătărie deschisă, care le permite clienţilor să vadă cum este preparată comanda, acces la WiFi nelimitat şi prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii companiei.

În prezent, produsele Taco Bell sunt disponibile doar în cadrul serviciului de livrare sau la pachet.

Taco Bell  a intrat pe piaţa din România în octombrie 2017, şi are în prezent 11 unităţi poziţionate în unele din cele mai importante oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara, Ploieşti şi Constanţa.

Sphera Franchise Group  mai operează pe plan local 83 de restaurante KFC, dintre care 30 de unităţi sunt în Bucureşti. 23 de restaurante Pizza Hut de tip Dine-In şi 21 de unităţi Pizza Hut Delivery.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO