Retail&Agrobusiness

Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC în Miercurea Ciuc

Sphera Franchise Group deschide un nou restaurant KFC în...

Autor: Tibi Oprea

10.12.2020, 14:58 333

Sphera Franchise Group (simbol bursier SFG) încheie anul în curs atingând targetul de expansiune anunţat la începutul anului şi asumat inclusiv în condiţiile socio-sanitare actuale. Astfel, KFC România îşi extinde reţeaua de restaurante odată cu deschiderea locaţiei de tip Rural Drive Thru din reşedinţa de judeţ Miercurea Ciuc.

„Expansiunea reţelei de restaurante KFC România reprezintă un obiectiv pe care l-am îndeplinit cu succes în decursul acestui an. Într-un context plin de provocări, în care a fost nevoie să ne readaptăm strategiile din mers şi să implementăm măsuri şi inovaţii de la o zi la alta, am încercat să compensăm pierderile cauzate de închiderea la interior a locaţiilor. Perspectiva noastră s-a conturat în jurul unui scop comun, acela este de garanta un mediu sigur atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi, în care să putem desfăşura operaţiuni conforme cu standardele internaţionale şi totodată adaptate condiţiilor locale. Ne bucurăm să anunţăm inaugurarea restaurantului KFC Miercurea Ciuc, o nouă locaţie unde consumatorii noştri se vor putea bucura de produsele lor preferate”, a declarat Marian Gogu, Director General al KFC România.

Restaurantul de tip Rural DT KFC Miercurea Ciuc funcţionează în intervalul orar 10:00-21:00, în deplină conformitate cu normele impuse de autorităţile locale. Locaţia are o suprafaţă utilă de peste 300 mp, este situată la adresa Strada Iancu de Hunedoara nr. 26 şi pune la dispoziţia clienţilor 54 de locuri la interior şi 24 pe terasă.
Pentru a se alinia cu rigurozitate actualelor măsuri de siguranţă, angajaţii din restaurante sunt dotaţi cu mănuşi şi măşti de unică folosinţă, iar suprafeţele din bucătarie şi din întreaga locaţie sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi. De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanţi, iar în zonele de plată şi preluare comenzi au fost montate ecrane de protecţie, fiind încurajată plata cu cardul.

Pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, clientii au la dispoziţie kiosk-uri şi sistemul fusion, care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii.
În prezent, clienţii pot să comande în regim drive thru (direct din maşină, la o fereastră dedicată), take away, dar au şi posibilitatea de a servi masa în incinta restaurantului, respectând normele de siguranţă, până la noi directive din partea autorităţilor.

Odată cu deschiderea primei locaţii din judeţul Harghita, KFC România creează noi locuri de muncă şi angajează 40 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Manager (Director Restaurant) şi Asistent Manager. Angajarea nu este condiţionată de experienţa anterioară de lucru, principalele calităţi ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivaţia şi dorinţa de dezvoltare în domeniu.

În 2020, KFC a adăugat în portofoliu 5 noi restaurante la nivel local: Baia Mare Value Center, Vulcan Center - Bucureşti, Dâmboviţa Mall, AFI Palace Braşov şi, cel mai recent dintre acestea, Miercurea Ciuc, ajungând astfel la un total de 85 de locaţii

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO