Starbucks îşi consolidează poziţia pe piaţa din Bucureşti cu o nouă deschidere în centrul vechi

14 feb 2018 Autor: Cristina Rosca

Lanţul de cafenele are în Capitală 20 dintre cele 38 de unităţi pe piaţa din România. Compania a acoperit până acum principalele oraşe din ţară.

Grupul american Starbucks a deschis cea de-a 20-a cafenea din Bucureşti pe strada Lipscani din centrul istoric al Capitalei. Reţeaua are în Bucureşti mai bine de jumătate din totalul cafenelelor din ţară, în contextul în care aici şi salariul mediu este cu circa 30% peste cel de la nivel naţional, iar şomajul este minim.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, starbucks
, piata
, deschidere
, centrul vechi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide