Retail&Agrobusiness

Ştefan Mortici, country manager Gault & Millau România: Circa 90 din 100 de restaurante au înregistrat până acum afaceri de cel mult 75% din cifra de afaceri de anul trecut

Ştefan Mortici, country manager Gault & Millau România:...

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.08.2020, 18:00 149

♦ „Anul acesta, industria va înregistra o scădere de 50% ♦ Antreprenorii din industria ospitalităţii dau dovadă de adaptabilitate şi flexibilitate, iar pe aceste premise se va construi revenirea sectorului.“

Ştefan Mortici, country manager al Gault & Millau România, care a intrat oficial pe piaţa locală anul trecut cu un prim ghid al celor mai bine cotate restaurante din România, spune că pe fondul pandemiei de Covid-19, aproximativ 90 din 100 de restaurante active în România au înregistrat în cele nouă luni de activitate din acest an afaceri ce se ridică la cel mult 75% din nivelul cifrei de afaceri înregistrat anul trecut.

„Din răspunsurile antreprenorilor observăm că deşi cifra de afaceri din acest an este mult sub cea înregistrată anul trecut. Peste 90% din restaurantele care au răspuns la chestionarul nostru au cel mult 75% din cifra de afaceri înregistrată anul trecut“, a spus Ştefan Mortici, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO