Retail&Agrobusiness

Supermarketul Bebe Tei se mută mai aproape de metrou, pe coridorul care leagă mallul Sun Plaza de staţia Piaţa Sudului

Supermarketul Bebe Tei se mută mai aproape de metrou, pe...

Autor: Bogdan Alecu

28.02.2017, 00:05 6807
Bebe Tei, primul supermarket cu articole pentru copii deschis în Capitală în cadrul mallului Sun Plaza din cartierul bucureştean Berceni, va fi relocat mai aproape de metrou, în vii­toarea extindere a centrului comercial.
 
„În perioada 1-22 martie 2017, magazinul Bebe Tei va trece printr-un proces de relocare. Astfel, începând cu data de 23 martie, magazinul Bebe Tei va ocupa o suprafaţă de 1.400 mp situată la nivelul -1 al centrului comercial. Noua locaţie va avea acces din parcare şi acces direct din culoarul care leagă staţia de metrou şi centrul comercial Sun Plaza. Relocarea magazinului Bebe Tei face parte din planul de reconfigurare a centrului comercial Sun Plaza, iniţiat în T1 2016 şi care urmează să fie încheiat în T1 2018”, au declarat cei de la  Sun Plaza.
 
Magazinul Bebe Tei va fi închis timp de trei săptămâni, în perioada 1-23 martie, perioadă în care va avea loc re­locarea. Intenţia de a deschide ma­gazinul în noua secţiune a mallului era plănuită încă de la semnarea acordului cu dezvoltatorul Sun Plaza în 2014.
 
„În mare parte magazinul propriu-zis va avea aceeaşi suprafaţă, însă dincolo de suprafaţa de vânzare avem depozit şi birouri”, explică Roxana Maftei, care controlează businessul Farmacia Tei şi Bebe Tei. Din Farmacia Tei s-a desprins businessul Bebe Tei, primul supermarket cu articole pentru copii. Bebe Tei vinde produse pentru copii, lapte praf, pamperşi, dar şi dermatocosmetice şi produse precum cărucioare sau paturi pentru copii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO