Retail&Agrobusiness

Surpriză, antreprenorii români încep să cumpere companii: Dan Ostahie, proprietarul Altex, preia compania de papetărie şi birotică RTC Proffice de la Oresa Ventures

Dan Ostahie

Dan Ostahie

Autor: Cristina Bellu

19.12.2019, 11:13 3088

În noiembrie 2011, fondul de investiţii Oresa Ventures a cumpărat compania de papetărie şi birotică RTC Proffice Experience de la omul de afaceri Octavian Radu. RTC Proffice Experience a raportat afaceri de 130 mil. lei în 2018, plus 3%.

 

 

Complet Electro Serv, producător şi distribuitor de echipamente IT&C, parte a grupului Altex controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, a preluat la începutul lunii decembrie compania de papetărie şi birotică RTC Proffice, fondată de Octavian Radu, şi deţinută  de fondul suedez de investiţii Oresa Ventures.

Compania a fost asistată în tranzacţie de societatea de avocatură D&B David şi Baias, care include consilierea Altex în toate etapele, până la încheierea tranzacţiei, care aşteaptă aprobarea din partea Consiliului Concurenţei.

”Achiziţionarea de către Altex a unei societăţi româneşti binecunoscută în piaţă de mulţi ani este o nouă dovadă a procesului de consolidare şi creştere a brandurilor româneşti, proces la care echipa D&B a contribuit de-a lungul anilor. În cadrul procesului de preluare a RTC Proffice de către Altex, avocaţii noştri au acordat servicii de due diligence juridic, asistenţă juridică în procesul de negociere a documentaţiei de tranzacţie şi asistenţă în notificarea tranzacţiei la Consiliul Concurenţei”, explică Sorin David, Managing Partner D&B David şi Baias.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO