Circa 80% din materia primă folosită de Sphera Franchise Group, administratorul KFC şi Pizza Hut în România, provine de la furnizori locali. Grupul a investit 500 milioane lei în cei 30 de ani de prezentă pe piata locală.
Sphera Franchise Group, administratorul KFC şi Pizza Hut în România, a derulat investitii de 500 milioane lei în dezvoltarea retelelor de restaurante în cei 30 de ani de prezentă în România, perioadă în care contributiile la bugetul de stat s-au ridicat la peste 1,2 miliarde lei, a anuntat grupul.
„Începând cu primul restaurant Pizza Hut, deschis în 1994, am creat experienţe unice, bazate pe know-how internaţional cuplat cu înţelegerea şi adaptarea la preferinţele şi comportamentul consumatorilor. Aşa am ajuns în poziţa de lider al sectorului food service", spune Călin Ionescu, CEO, Sphera Franchise Group.
Lunar, restaurantele Sphera din România servesc peste 4 milioane de consumatori. În fiecare lună, pentru prepararea produselor sunt folosite, în medie, aproximativ 625 tone de carne de pui în restaurantele KFC, 75 tone de legume şi peste 225 tone de făină. În KFC se vând aproape 1,5 milioane de sosuri cu usturoi lunar, în timp ce, în restaurantele Taco Bell, consumul lunar de sos Nacho Cheese ajunge la aproximativ 7 tone.
Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro