Retail&Agrobusiness

Taco Bell deschide al doilea restaurant în România, în urma unei investiţii de 350.000 de euro

Taco Bell deschide al doilea restaurant în România, în urma unei investiţii de 350.000 de euro

Autor: Cristina Bellu

29.11.2017, 15:08 871

Taco Bell, cel de-al treilea brand adus de Sphera Franchise Group în România, deschide mâine, 30 noiembrie, cel de-al doilea restaurant de pe piaţa locală, în Mega Mall din Capitală, în urma unei investiţii totale de 3500.000 de euro, după ce în octombrie a inagurat unitatea din Băneasa Shopping City.

„Suntem foarte bucuroşi că fanii au răspuns entuziast la produsele şi la brandul Taco Bell. (…) În ceea ce priveşte locaţia, alegerea a fost una simplă pentru că Mega Mall se află în topul celor mai puternice mall-uri din România. Şi suntem abia la început”, a spus Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Taco Bell.

Taco Bell, principalul lanţ de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspiraţie mexicană, face parte din portofoliul Yum! Brands, alături de KFC şi Pizza Hut, operate pe plan local de Sphera Franchise Group.

Noua unitate este situată la etajul al doilea al centrului comercial, unde ocupă o suprafaţă de 170 de metri pătraţi.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de masterfranciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Brandul american Taco Bell are peste 360 de restaurante în 27 de ţări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internaţională a brandului vizează 1.000 de locaţii până în 2022. Compania şi francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari.

Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari şi cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.
Sphera Group s-a listat în urma unei oferte de 285 mil. lei, doi acţionari persoane fizice reducându-şi partici¬paţiile.
 

AFACERI DE LA ZERO