Ţara lui Mai Bine, o platformă lansată în urmă cu un an de Edenred şi HORA, care vrea să fie o punte între restaurante şi producători români pentru aprovizionarea cu ingrediente locale, a adus împreună peste 200 de companii, din care 120 de producători şi 85 de restaurante.
„Sunt 200 de companii pe platformă şi numărul creşte. Indiferent că sunt restaurante sau producători au aderat la această platformă şi este un pas înainte, pentru că nu suntem pregătiţi să ne asociem, suntem sceptici şi ne gândim «de ce să iau eu aceleaşi roşii ca şi vecinul?». România evoluează, dar trebuie să fim conştienţi că în anii ’90-2000 am fost crescuţi într-un anumit fel“, a spus Radu Savopol, preşedintele HORA, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor din România, care numără peste 200 de membri. El a fondat şi lanţul de cafenele 5 to go şi a făcut afirmaţia la o conferinţă despre importanţa prânzului ca verigă în lanţul economic, organizată de Ziua Mondială a Alimentaţiei de Edenred şi HORA România.