Retail&Agrobusiness

Top 10 reţele de librării au vândut cărţi şi papetărie de 330 mil. lei în 2018, plus 10% faţă de anul anterior

ANALIZĂ

Raul Pavel, buyer and trend analyst la Cărtureşti:

Piaţa de carte din 2018 a înre­gistrat o creştere semnificativă faţă de anul anterior, efect al creşterii consu­mului determinat de creşterea economică şi a veniturilor minime.

Raul Pavel, buyer and trend analyst la Cărtureşti: Piaţa de carte din 2018 a înre­gistrat o creştere semnificativă faţă de anul anterior, efect al creşterii consu­mului determinat de creşterea economică şi a veniturilor minime.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.09.2019, 17:20 378

Raul Pavel, Cărtureşti: Piaţa de carte din 2018 a înregistrat o creştere semnificativă faţă de anul anterior, efect al creşterii consumului determinat de creşterea economică şi a veniturilor minime.

Cele mai mari zece reţele de librării din România au avut în 2018 afaceri cumulate de 331 de milioane de lei, cu 10% mai mult faţă de anul anterior, potrivit unei analize a ZF făcută pe baza datelor disponi­bile pe site-ul Mi­niste­ru­lui de Finanţe.

Împreună, reţelele incluse în analiza ZF au 183 de librării funcţionale, cu aproximativ 20 mai multe faţă de vara anului trecut, după mai multe deschideri care au avut loc în ultimul an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO