Retail&Agrobusiness

Top Line a adus în franciză brandul de înfrumuseţare Institute Guinot. În a doua jumătate din 2020 deschidem a doua locaţie din Bucureşti

Diana Baicu, director general al Top Line România

Diana Baicu, director general al Top Line România

Autor: Alexandra Cepăreanu

25.02.2020, 16:45 623

♦ Investiţia în primul salon Insitute Guinot a fost de aproximativ 100.000 de euro  ♦ „Până în 2022 ne propunem să avem deschise 30 de institute Guinot în România“.

Brandul de înfrumuseţare Institute Guinot, dezvoltat de compania Top Line care distribuie aparatură şi mobilier pentru saloanele de înfrumuseţare, dar şi branduri cosmetice pro­fesionale de lux, a intrat pe piaţa românească prin sistem de franciză în urma unei investiţii de circa 100.000 de euro, a spus pentru ZF Diana Baicu, directorul general al Top Line România.

„Avem în plan să deschidem încă un institut Guinot în a doua jumătate a anului, într-o zonă mai accesibilă din Bucureşti. Investiţia va fi tot în jurul sumei de 100.000 de euro. Dar până la finalul lui 2022 ne propunem să avem deschise 30 de institute Guinot în România“, a spus Diana Baicu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO