ANALIZĂ

Topul celor mai mari 50 de companii înfiinţate în 2017. Care sunt şi din ce industrii vin

Secțiune susținută de Medlife Logo

14 feb 2018 Autor: Dana Ciriperu

Cele mai mari 50 de companii înfiinţate în 2017, după valoarea capitalului social subscris, au pus în joc peste 2,3 miliarde de lei (500 mil. euro), arată datele furnizate la solicitarea ZF de către Registrul Comerţului.

Sphera Franchise Group, o companie creată pentru a pregăti listarea la bursă a brandurilor de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell este cea mai mare  companie înfiinţată anul trecut. Acţionarii companiei, printre care se află Nicolae Badea şi Radu Dimofte, au înfiinţat Sphera Franchise Group în vara 2017, iar în noiembrie 25% din acţiunile companiei nou-create au fost listate la bursă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.02.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
crestere
, companii
, infiintare
, top
, industrie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide