Retail&Agrobusiness

Traian Sandu de la Galtour, un antreprenor din Galaţi, a luat un teren de 10.000 de metri pătraţi pentru a dezvolta o cramă

Prin investiţia în această cramă, Galtour Invest se alătură celor peste 200 de firme care aveau în 2016 CAEN-ul „Fabricarea vinurilor din struguri“.

Prin investiţia în această cramă, Galtour Invest se alătură celor peste 200 de firme care aveau în 2016 CAEN-ul „Fabricarea vinurilor din struguri“.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

25.01.2018, 23:00 512

Grupul Galtour – Dunărea din Ga­laţi, cu activităţi în sectorul agenţiilor de turism, al hotelurilor şi restau­ran­te­lor, a cumpărat un teren cu o su­pra­faţă de 10.000 de metri pătraţi pentru dezvoltarea unei crame în localitatea Nicoreşti (jud. Galaţi). Compania Galtour Invest deţine deja o plantaţie de viţă-de-vie în aceeaşi localitate unde a cultivat soiuri precum Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon BGrupul Galtour – Dunărea din Ga­laţi, cu activităţi în sectorul agenţiilor de turism, al hotelurilor şi restau­ran­te­lor, a cumpărat un teren cu o su­pra­faţă de 10.000 de metri pătraţi pentru dezvoltarea unei crame în localitatea Nicoreşti (jud. Galaţi). Compania Galtour Invest deţine deja o plantaţie de viţă-de-vie în aceeaşi localitate unde a cultivat soiuri precum Fetească Neagră, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc sau Chardonnay.lanc sau Chardonnay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO