Retail&Agrobusiness

Transilvania Nuts, procesator de miez de nucă, a luat un credit de 2,3 mil. euro de la BRD pentru capitalul de lucru

Transilvania Nuts, procesator de miez de nucă, a luat un credit de 2,3 mil. euro de la BRD pentru capitalul de lucru

Fabrica a fost finalizată în octombrie 2019, iar capacitatea ei de prelucrare se ridică la 5.000 de tone de nucă în coajă anual

Autor: Florentina Niţu

29.09.2020, 00:05 153

♦ Anul trecut, compania a deschis o nouă fabrică în localitatea Ciugud din judeţul Alba după o investiţie de 4,2 milioane de euro, finanţată şi de BRD.

Transilvania Nuts, procesatorul de miez de nucă controlat de Levente Bara şi Alexandru Chiric, a accesat un credit bancar în valoare de 2,3 mi­lioane de euro de la BRD Groupe Societe Generale, una dintre cele mai mari bănci de pe plan local, pentru a acoperi nevoia de capital de lucru în contextul pandemiei de coronavirus.

„Prin acoperirea nevoii de capital de lucru reuşim să servim clienţi din toată lumea. Mai mult, am generat valoare adaugată portofoliului nostru de produse şi am introdus produse noi pe piaţă, inovând. Capitalul românesc este crucial pentru dezvoltarea ţării, deoarece acesta generează prosperitate şi oportunităţi unor întregi comunităţi de oameni, de aceea sprijinirea acestuia este esenţială pentru dez­vol­tarea economică a Ro­mâniei“, a spus Ale­xandru Chiric, CEO al Tran­silvania Nuts.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO